DSC_2062.jpg

EXPERTIZA INDUSTRIALĂ

Furnizarea de soluţii pentru partenerii globali lideri în industrie.

Ce face ca Lincoln Electric să fie furnizorul preferat pentru multitudinea industriilor pe care le servim? Un istoric dovedit cu peste un secol de experienţă în produse de top, procese de sudare cuprinzătoare şi soluţii automatizate. Echipa noastră de experţi lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a găsi cele mai bune mijloace de sudare, adecvate pentru cerinţele dumneavoastră, specifice, şi să vă ajute pentru a obţine o valorificare favorabilă a investiţiei. Să vă arătăm ce putem face pentru dumneavoastră!     
       

Solutii pentru Industrie

Oferte de produse populare

Lincoln Electric oferă tot ce vă este necesar pentru sudare şi debitare, materiale de aport, automatizare, controlul fumului de sudare şi produse de siguranţă necesare.

ARC-globally-784x560.jpg

FACILITATILE ARC

Centrele de Resurse si Aplicatii

Centrele de Resurse si Aplicatii, cunoscute sub denumirea de facilitati ARC, gazduiesc cea mai recenta si profesionala tehnologie a Lincoln Electric, ajutand la dezvoltarea si livrarea solutiilor pentru productivitate, creand noi oportunitati pentru clientii nostri actuali si viitori.

Facilitatile ARC includ spatii si echipamente dedicate demonstratiilor si testarilor in domeniul sudarii, taierii, sudarii virtuale si solutiilor automate. In plus, fiecare ARC are o zona de instruire pentru procese, utiliaje si consumabile.

LEARN MORE

Content-Card-EdSolutions-VirtualTraining.jpg

INSTRUIRE ŞI EDUCAŢIE

Itinerarul unei noi generaţii de sudori

Cu un secol de implicare în instruirea sudorilor, Lincoln Electric oferă cea mai cuprinzătoare educaţie în industrie pentru sudorii de astăzi.

Educatie