Lincoln Electric na Targach w Sosnowcu

23 paź 2018

Firma Lincoln Electric miała przyjemność brać czynny udział w Targach i Konferencji Spawalniczej w Sosnowcu w dniach 16-18 października 2018 roku.

W ramach targów postanowiliśmy wystawić się na stanowisku pod hasłem Industry 4.0. Zaprezentowaliśmy na nim najnowocześniejsze rozwiązania dla urządzeń Power Wave, wliczając Weld Sequencer, Checkpoint, Weld Score. Dodatkowo, poświęciliśmy sporo czasu na rozmowy o materiałach dodatkowych z obniżoną redukcją dymów spawalniczych.

Podczas Konferencji Product Manager ds. Drutów Proszkowych Dr Krzysztof Sadurski przedstawił referat naukowy o potrzebach promowania materiałów o zredukowanej emisji chromu sześciowartościowego, zarówno przez pryzmat prawa europejskiego, jak i wspierania poprawy ochrony zdrowia spawaczy.

Z Naszej perspektywy zarówno targi, jak i konferencja były bardzo owocne. Spotkaliśmy dużo obecnych klientów oraz nawiązaliśmy wiele interesujących znajomości. Dziękujemy wszystkim Naszym gościom za przybycie i liczymy na to, że spotkamy się z Wami najpóźniej z rok w Sosnowcu.